کد خبر:104129
پ
مدنی
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری:

بیش از ۳۰ هزار واحد اقتصادی راکد و تعطیل داریم/ بیش از ۵۰ درصد از این واحدها، مشکلات مالی ندارند

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه در کشور بیش از ۳۰ هزار واحد اقتصادی راکد و تعطیل وجود دارد، دلیل تعطیلی نیمی از این واحدها را مشکلات حقوقی، ساختاری، مدیریتی و تکنولوژی عنوان کرد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه در کشور بیش از ۳۰ هزار واحد اقتصادی راکد و تعطیل وجود دارد، دلیل تعطیلی نیمی از این واحدها را مشکلات حقوقی، ساختاری، مدیریتی و تکنولوژی عنوان کرد.

 

*** بیش از ۳۰ هزار واحد اقتصادی راکد و تعطیل داریم

 

به گزارش روستا، سید امیرحسین مدنی در حاشیه بازدید از یک واحد تعطیل شده رب گوجه‌فرنگی در مشهد، اظهار کرد:

احیا و راه‌اندازی واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه‌تعطیل از جمله برنامه‌های دولت در نهضت احیا است که با اولویت واحدهای مرتبط با اقتصاد روستا به اجرا درمی‌آید.

بر اساس آمار اکنون در حوزه واحدهای بخش‌های مختلف معدنی، کشاورزی و صنعتی بیش از ۳۰ هزار واحد تعطیل شده و راکد داریم و برخی از این واحدها ممکن است قابل احیا نباشند، اما دست‌کم ۲۰ تا ۲۵ درصد قابل احیا هستند که در قالب نهضت احیا برای بازگرداندن آنها به چرخه تولید تلاش می کنیم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد:
مساله مهمی که اکنون کشور درگیر آن است تعطیلی بخشی از واحدهای صنعتی است که قابلیت احیا و بازگشت به چرخه تولید را دارند. بعضی از این واحدها به علت مسائلی که در سال‌های گذشته هم در بخش‌های مدیریت، تحریم و تامین مالی وجود داشته دچار چالش‌هایی شده اند که برخی با تامین مالی قابل حل است.
بعضی مشکل تامین مالی نداشته و گرفتار پاره ای مشکلات حقوقی هستند که با یک تدبیر و تصمیم‌گیری به موقع می‌توان آنها را به چرخه فعالیت بازگرداند و البته شماری از تولید برگرداند و البته حل مشکل بعضی از این واحدها نیز نیازمند اتخاذ تصمیمات فراقوه‌ای است.

 

*** دلایل تعطیلی واحدهای اقتصادی

 

به گزارش روستا، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری در پایان اظهار داشت:
برآورد ما این است که بیش از ۵۰ درصد از این واحدها، مشکلات مالی ندارند و تعطیلی آن‌ها به دلیل بروز مشکلات حقوقی، ساختاری، مدیریتی و تکنولوژی است که رفع آن احتیاج به اقدام و رسیدگی نهضتی دارد. از طریق ستادهای تسهیل و رفع موانع تولید که در استانها تشکیل می‌شود، تدابیری در این خصوص اندیشیده است و بنای دولت بر این است که در مسیر احیای واحدهای اقتصادی تعطیل شده در سالهای اخیر حرکت کند.

انتهای پیام///

ارسال دیدگاه