کد خبر:100365
پ
روستاها
مدیرعامل صندوق کار آفرینی امید:

ایجاد ۲ هزار صندوق فراملی در دو هزار روستا/ سیاست و اولویت کشور فقرزدایی در روستاها است

مدیرعامل صندوق کار آفرینی امید با اشاره به ایجاد ۲ هزار صندوق فراملی در دو هزار روستا، سیاست و اولویت کشور را فقرزدایی در روستاها عنوان کرد.

مدیرعامل صندوق کار آفرینی امید با اشاره به ایجاد ۲ هزار صندوق فراملی در دو هزار روستا، سیاست و اولویت کشور را فقرزدایی در روستاها عنوان کرد.

 

*** اختصاص ۴ میلیارد تومان تسهیلات برای اجرای طرح‌های اشتغال روستایی

 

به گزارش خبرگزاری روستا، اصغر نورالله‌زاده در نشست خبری خود با اشاره به اختصاص ۴ میلیارد تومان تسهیلات برای اجرای طرح‌های اشتغال روستایی، اظهار داشت:

این تسهیلات با کارمزد ۶ درصد با یکسال دوره ساخت و اجرا و یکسال دوره تنفس دارای بازپرداخت ۶ ساله است که می‌تواند موجب توسعه اشتغال روستایی شود.

مدیرعامل صندوق کار آفرینی امید تصریح کرد:
یکی از اهداف و برنامه‌های اصلی کشور توجه به رشد فراگیر است که تمام بخش‌های مختلف اقتصادی و مناطق مختلف کشور به ویژه مناطق کمتر برخوردار که دسترسی آن‌ها به منابع و امکانات کشور کم است را در بر می‌گیرد.
نورالله‌زاده ادامه داد: این صندوق در رشد فراگیر اقتصادی کشور، وظیفه تامین مالی خود را انجام می دهد، زیرا مناطق روستایی، کم برخوردار و شهرهای دور جزو گروه های اصلی منطقه ای ما  هستند؛  بخش های کشاورزی، صنعت گردشگری در محیط های روستایی و کمتر برخوردار در اولویت کارها قرار دارد.
 

*** سیاست و اولویت کشور را مبتنی بر فقرزدایی در روستاها

 
مدیرعامل صندوق کار آفرینی امید، سیاست و اولویت کشور را مبتنی بر فقرزدایی در روستاها دانست و گفت:
برگزاری دوره‌های آموزش بین‌المللی و استفاده از دانش و تجربیات دیگر کشورها در این زمینه به ما در توسعه اشتغال روستایی و فقر زدایی کمک می‌کند.
وی ادامه داد: در حوزه انتقال دانش،  ایران در طول سال‌های گذشته کارهای خوبی را اجرا کرده، بنابراین نیاز است که این مطالب به مجامع بین المللی ارایه شود تا به توانمندی ایران در زمینه توسعه روستایی که بیشتر در حوزه اشتغالزایی و فقر زدایی است، پی ببرند.
 

*** ایجاد ۲ هزار صندوق فراملی در دو هزار روستا

 
نورالله‌زاده با بیان اینکه سه پروژه «نهادسازی و مدیریت آموزش»، «هر روستا یک محصول» و «روستاهای بدون بیکار» را  در دستور کار داریم، گفت:
برای توسعه اشتغال روستایی زنجیره تولید تا فروش از جمله انبارداری، فراوری و بسته بندی در دستور کار قرار دارد که طی یک برنامه ۱۰ ساله در محیط های روستایی اجرا می شود.
وی درباره نهادسازی توسعه روستایی بیان داشت:
برای نهادسازی توسعه روستایی نیاز به دسترسی به منابع مالی داریم که تاکنون ۲ هزار صندوق فراملی در دو هزار روستا ایجاد شده است.
 
*** بیش از ۶۰ واحد تولیدی گلخانه در محیط خانگی تولید می‌شود
 
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در خصوص پروژه «هر روستا یک محصول»، گفت:
تاکنون ۱۰۰ روستا انتخاب شده‌اند که بیش از ۶۰ واحد تولیدی گلخانه در محیط خانگی تولید می‌شود که شبکه توزیع آن در تهران است.  برای سه روستا تولید کننده گل، پایانه صادراتی راه اندازی می شود.
نورالله‌زاده افزود: این صندوق در خراسان جنوبی برای ایجاد  ۱۰ واحد بسته بندی زرشک و زعفران و عناب، تسهیلات ارائه داده است.
 
*** طرح روستاهای بدون بیکار
 
وی درباره طرح روستاهای بدون بیکار بیان داشت:
تاکنون ۷۰ روستا شناسایی شده که در صورت ارایه تقاضای کسب و کار مانند روستای دهنه سرشیجان (خمام – گیلان) برای کشت محصول، می‌توانند از تسهیلات این صندوق برای گردشگری و صنایع دستی استفاده کنند.
نورالله‌زاده با تاکید بر اینکه از تمامی فعالیت های متناسب با توسعه روستایی حمایت می کنیم، تصریح کرد:
وظیف ما هدایت روستاییان است به طوری که در منطقه دره شیر- ایلام برای واحد بسته بندی و دارویی زیرکشت گیاهان دارویی،  هشت میلیارد تومان اختصاص داده ایم اما در برخی روستاها مانند چهار محال بختیاری مشکل عدم آمادگی مردم برای ایجاد کسب و کار را داریم.
مدیرعامل صندوق کار آفرینان امید ریاست جمهوری ادامه داد:
در دنیا شرکت های بزرگی وجود دارند که کار خرید و صادرات محصولات را انجام می دهند در حالی که ما در ایران چنین شرکت هایی نداریم.
 

*** نخستین دوره آموزش بین‌المللی به منظور مدیریت پروژه های اشتغال روستایی و کاهش فقر

 
به گزارش خبرگزاری روستا، نخستین دوره آموزش بین المللی توسط مرکز توسعه روستایی یکپارچه برای آسیا و اقیانوسیه (سیرداپ) به منظور مدیریت پروژه های اشتغال روستایی و کاهش فقر ۲۸ آبان ماه تا هفتم آذرماه در محل هتل انقلاب پارسیان تهران برگزار می شود که صندوق کارآفرینان امید حمایت مالی آن را برعهده دارد.

 

محمد رجبی/۵۶۷۸۹

انتهای پیام///

منبع
خبرگزاری روستا
ارسال دیدگاه