کد خبر:96338
پ
کیخا
عضو کمیسیون کشاورزی مطرح کرد:

نمی‌توان الگوی کشت را به کشاورزان تحمیل کرد

الگوی کشت موضوعی نیست که به کشاورزان تحمیل شود، بلکه سیستم بازار الگوی کشت را دیکته می‌کند.

الگوی کشت موضوعی نیست که به کشاورزان تحمیل شود، بلکه سیستم بازار الگوی کشت را دیکته می‌کند.

 

*** الگوی کشت کشاورزی

 

به گزارش خبرگزاری روستا، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:

 مشکلی که در رویکردهای مدیریت منابع آب کشور وجود دارد این است که به صورت بخشی‌نگری دیده شده نه جامع؛ پایبندی به اصول علمی نبوده به ویژه در حوزه سدسازی‌.

کیخا گفت: طبیعت، کشاورزی، منابع آب و خاک از جمله ظرفیت‌های توسعه لرستان است و منطقی است که مردم این دیار باید از وضعیت اشتغال خوبی برخوردار باشند، نباید همه اشتغال این استان را در دل مزارع و عرصه‌های طبیعی ببینیم، بلکه در حوزه فراوری محصولات کشاورزی، بسته‌بندی و صنایع پس از تولید می‌توانیم ظرفیت‌های بسیار خوبی را برای اشتغال مردم اینجا ایجاد کنیم.

 

*** گردشگری لرستان

 

وی افزود: گردشگری یکی از ظرفیت‌های خوب مردم استان است و در حوزه رویکردهای توسعه در این استان نیاز است به این مهم نگریسته شود.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در مورد کشت برنج گفت:

الگوی کشت موضوعی نیست که به کشاورزان تحمیل شود، بلکه سیستم بازار الگوی کشت را دیکته می‌کند و کشاورزان با توجه به هزینه تولید محصولات و قیمت فروش آن تصمیم به کشت می‌گیرند.

 

*** ضرورت هدف دار بودن حمایت‌های دولت

 

وی با بیان اینکه اگر قیمت‌ها در بازار منعکس کننده نیاز واقعی باشد، کشاورز را به سمت کاشت درست سوق می‌دهد، بیان کرد:

دولت‌ها باید حمایت‌ها را جهت‌دار و هدفمند کنند؛ اگر کشت برنج در استان به‌صرفه نیست دولت نباید حمایت‌های خود را جهت تقویت این محصول به کار گیرد؛ برعکس ظرفیت گیاهان دارویی در این استان باید مورد حمایت قرار گیرد.

 

به گزارش خبرگزاری روستا، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد:

طرح‌هایی که در کمیسیون کشاورزی مطرح است شامل لایحه خاک که در شورای نگهبان بررسی نهایی شده و باید ایرادات آن را برطرف کنیم، دهکده رضوی در خراسان شمالی که لایحه آن از طرف دولت به کمیسیون کشاورزی آمده و دیگری طرح اصلاح قانون نظام مهندسی بوده که در حال بررسی است.

 

 

 

انتهای پیام///

منبع
ایسنا
ارسال دیدگاه