کد خبر:87011
پ
مهاجرت روستاییان
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی توسعه روستایی کشور اعلام کرد:

سیل مهاجرت روستاییان / تخلیه ۳۳ هزار روستای کشور از سال ۱۳۳۵ تاکنون

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و مدیریت توسعه روستایی کشور از  تداوم سیل مهاجرت روستاییان و تخلیه ۳۳ هزار روستای کشور از سال ۱۳۳۵ تاکنون خبر داد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و مدیریت توسعه روستایی کشور از  تداوم سیل مهاجرت روستاییان و تخلیه ۳۳ هزار روستای کشور از سال ۱۳۳۵ تاکنون خبر داد.

 

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و خبری روستا و عشایر ایران، اسماعیل زیارتی روز شنبه در همایش دهیاران آذربایجان شرقی در تبریز افزود:

جمعیت روستایی ۲۰ میلیون و ۷۰ هزار نفر معادل ۲۵ درصد کل جمعیت کشور است.

 

*** سیل مهاجرت روستاییان به خصوص جوانان و نوجوانان به شهرها همچنان ادامه دارد

 

وی ادامه داد:

واقعیت جامعه روستایی گویای آن است که ما با تزریق پول و اعتبار، برق‌رسانی و جاده سازی صرف نمی‌توانیم به توسعه دست یابیم، بلکه برای دستیابی به توسعه در روستاها، در وهله اول نیازمند تغییر رویکردها هستیم.

زیارتی افزود:

مدیریت کارآمد و کارشناسی شده مسایل روستایی می‌تواند علاوه بر رفع نیازهای روستاییان و ایجاد اشتغال برای جوانان، کمک بسیار بزرگی به توسعه و پیشرفت همه جانبه کشور کند.

وی اضافه کرد:

دهیاری‌ها باید ظرفیت‎ها و امکانات خود را شناسایی و توانایی‌های خود را برای استفاده از این امکانات نیز برآورد کنند.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و مدیریت توسعه روستایی کشور گفت:

اقدامات موثری از سوی دولت تدبیر و امید برای تامین و توسعه زیرساخت‌های روستایی انجام شده، اما با این وجود سیل مهاجرت روستاییان به خصوص جوانان و نوجوانان به شهرها همچنان ادامه دارد.
وی ادامه داد:

از سال ۸۲ تا پایان سال ۹۶ مجموعه اعتبارات متمرکز به دهیاری‌ها ۱۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بوده است که ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان آن در دولت تدبیر و امید پرداخت شده است.

 

*** توجه دولت به توسعه مناطق روستایی

 

زیارتی اظهار داشت:

دولت با وجود تمام مسائل و محدودیت‌ها در این ۵ سال چهار برابر مجموع ۱۰ سال گذشته به دهیاری‌ها کمک کرده است که این نشان از توجه دولت به توسعه مناطق روستایی است.

وی گفت:

قبل از سال ۱۳۹۲ شمسی ۳۳۱ پایگاه آتش‌نشانی روستایی در کشور وجود داشت که اکنون به ۹۰۰ پایگاه افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری روستا، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و مدیریت توسعه روستایی کشور افزود:

قبل از سال ۱۳۹۲ شمسی یک هزار و ۱۰۰ بوستان روستایی در کشور وجود داشت که در پنج سال گذشته این رقم به پنج هزار بوستان رسیده است.

 

 

انتهای پیام///

منبع
ایرنا
ارسال دیدگاه