کد خبر:63468
پ
۲۵۴۳۹۷۴
وزیر ارتباطات:

پوشش اینترنت نسل چهارم برای ۲۱ هزار روستا

وزیر ارتباطات و ‌فناوری اطلاعات: ۲۱ هزار روستا که تا پایان سال جاری تحت پوشش ایرانسل نیستند، تحت پوشش نسل چهارم قرار می‌گیرند.

وزیر ارتباطات و ‌فناوری اطلاعات: ۲۱ هزار روستا  که تا پایان سال جاری تحت پوشش ایرانسل نیستند، تحت پوشش  اینترنت نسل چهارم قرار می‌گیرند.

 

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و خبری روستا و عشایر ایران، محمد جواد آذری جهرمی، روز یکشنبه در نشست بین دستگاه‌های اجرایی اصلی با توجه به ایجاد بستر سرویس اینترنت نسل چهارم افزود: در چند ماه گذشته برای ایجاد شفافیت از وضعیت ارتباطی روستاهای سراسر کشور از طریق پیمانکاری نسبت به پایش ۶۴ هزار روستا و آبادی اقدام شد که در این پایش علاوه بر وضعیت ارتباطی، وضعیت پوشش صدا و سیما و مراکز بهداشتی نیز مورد بررسی قرار گرفت.

وی با بیان این‌که در سامانه اطلاعات ارتباطی روستاهای کشور وضعیت موجود از نظر ارتباطات مشخص شده است، افزود: این بررسی در سه بخش ارتباطات ثابت، تلفن همراه و سرویس اینترنت صورت گرفت. آذری جهرمی اظهار کرد: در مجموع مشخص شد از مجموع روستاهای مورد پایش قرار گرفته ۳۴ درصد همه سه سرویس، ۵۱ درصد دو سرویس، ۱۰ درصد تنها یک سرویس و ۳ درصد نیز هیچ سرویسی را ندارند.

 

*** لایه خدمات سرویس اینترنت نسل چهارم در روستاها را فراهم کنیم

 

اذری جهرمی با بیان این‌که همه دستگاه‌های دولتی می‌توانند از این سامانه برای طراحی خدمات استفاده کنند، تصریح کرد: باید در نظر داشته باشیم که لایه خدمات را در روستاها فراهم کنیم چرا که فقط بردن شبکه برای روستاییان بدون خدمات، بازار مصرف را ایجاد کرده‌ایم درحالی‌که باید سعی کنیم با بردن خدمات به روستاها آن‌ها را توانمند سازیم.

وزیر ارتباطات و ‌فناوری اطلاعات با بیان این‌که در برنامه سه ماه نخست فعالیت در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت دوازدهم هزار دستگاه خودپرداز را در روستاهای سراسر کشور مستقر کردیم، گفت: این اقدام مورد استقبال روستاییان قرار گرفت به‌طوری‌که یکی از درخواست‌های مناطق روستایی استقرار خدمات بانکی است.

 

*** استفاده از آی.سی.تی در زمان زلزله کرمانشاه 

 

وی به استفاده از آی.سی.تی در زمان زلزله کرمانشاه اشاره کرد و‌ افزود: در زلزله اخیر بسیاری از مدارس به دلیل زلزله از بین رفته بود که آموزش و پرورش با استفاده از شبکه ارتباطات و فناوری اطلاعات از طریق فبلت‌هایی (نوعی تبلت دانش‌آموزی) اقدام به برقراری آموزش مجازی برای دانش آموزان زلزله‌زده کردند.

در این نشست بین دستگاهی اصلی از جمله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت آموزش‌ و پرورش و وزارت جهاد کشاورزی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری و سایر ذینفعان برای بررسی اقدام‌ها و برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی و وزارتخانه‌هایی که در روستاها ارایه خدمات می‌دهند، حضور داشتند. هم‌چنین در این نشست وبگاه uso.cra.ir ارایه شد و مقرر شد دسترسی به کلیه دستگاه‌ها و نوپاها و نوآوران داده شود تا بتوانند برای ارائه خدمات برنامه‌‌ریزی کنند.

 

به گزارش خبرگزاری روستا، گفتنی است فبلت(به انگلیسی: Phablet) اصطلاح جدیدی است که از ترکیب دو کلمهٔ فون (به انگلیسی: Phone) و تبلت (به انگلیسی: Tablet) ساخته شده‌است و به ابزارهایی با صفحهٔ لمسی گفته می‌شود که بعضی خصوصیات تلفن همراه و تبلت را دارد، از تلفن همراه بزرگ‌تر و از تبلت کوچک‌تر است و دارای اندازه‌ای بین ۵ اینچ تا ۶٫۹ اینچ است. تعریف دیگر برای فبلت: ابزاری دارای صفحهٔ لمسی با قلم است که از تبلت کوچک‌تر و از تلفن همراه بزرگ‌تر است.

 

انتهای پیام///

منبع
ایرنا
ارسال دیدگاه