کد خبر:88090
پ
دفع دارو
رییس سازمان دامپزشکی کشور توضیح داد:

ورود مرغ به بازار پس از دفع دارو

رییس سازمان دامپزشکی کشور در خصوص نحوه‌ی ورود مرغ به بازار مصرف پس از دفع دارو توضیحاتی ارائه داد.

رییس سازمان دامپزشکی کشور در خصوص نحوه‌ی ورود مرغ به بازار مصرف پس از دفع دارو توضیحاتی ارائه داد.

 

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و خبری روستا و عشایر ایران، در خوردن بال و جگر مرغ احتیاط کنید، آنتی‌بیوتیک‌هایی که به مرغ‌ها تزریق می‌شود، در بال آنها تزریق شده و در جگر مرغ‌ها انباشته می‌شود.

این‌ها جمله‌هایی هستند که شاید بارها در رسانه‌های جمعی و فضای مجازی منتشر شده و پرسش‌های بسیاری در باره سلامتی مرغ‌هایی که روانه بازار می‌شود، مطرح می‌کند، چرا که همواره شنیده می‌شود که تولیدکنندگان مراحل رشد و تولید مرغ را با استفاده از داروها و… تسریع می‌بخشند.

 

*** دوره‌های دفع دارو از بدن مرغ ۳، ۵ و ۱۰روزه است

 

علیرضا رفیعی‌پور در همین راستا در مورد استفاده از آنتی‌‌بیوتیک در پرورش مرغ‌ها گفت:

زمان دفع دارو در دام و طیور کاملا مشخص است و تا خروج کامل دارو از بدن این جانداران، آن‌ها را ذبح نمی‌کنند.

او با تاکید بر اینکه این باور اشتباه در بین افراد رواج پیدا کرده است، افزود:

دوره‌های دفع دارو از بدن مرغ ۳، ۵ و ۱۰روزه است و هر دارویی عمر ماندگاری مخصوص خود را در بدن دام دارد که تا زمان دفع کامل دارو از بدن مرغ روانه بازار نمی‌شود.

رفیعی‌پور ادامه داد:

در دامداری‌ها نیز خون‌گیری از بعضی دام‌ها و طیور به جهت اطمینان انجام می‌شود تا مطمین شویم قبل از خروج دام و طیور از مراکز تولید، باقیمانده دارو‌، آنتی‌بیوتیک، مواد بیولوژیک و فلزات سنگین در بدن آن‌ها وجود نداشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه در تمام زمان دفع  دارو از بدن مرغ قبل از بارگیری از کشتارگاه‌ها نیز ارزیابی مجدد صورت می‌گیرد، تاکید کرد:

همچنین زمانی که مرغ‌ها در بازار مصرف نیز هستند به صورت رندوم جهت اطمینان از عدم وجود آنتی‌بیوتیک و دارو از آنها نمونه‌گیری صورت می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری روستا، رییس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه تزریق واکسن و دارو تنها در بال مرغ‌ها صورت نمی‌گیرد‌، گفت:

مردم نباید نگرانی در این‌ خصوص داشته باشند. محصولی که برچسب و پروانه دامپزشکی داشته و در مراکز بسته‌بندی تحت نظارت دامپزشکی بسته‌بندی شده به فروشگاه‌ها عرضه شده است، کاملا عاری از مواد آنتی‌بیوتیک و دارو است.

 

 

انتهای پیام///

منبع
ایانا
ارسال دیدگاه