کد خبر:61659
پ
index
طبق نظریه‌ی جدید محققان دانشکده نیویورک:

پیروی از رژیم غذایی گیاهی به پیشگیری از نارسایی قلب کمک می‌کند

محققان دانشکده نیویورک: رژیم غذایی ناسالم می‌تواند عامل مهمی در تنگ شدن شریان‌ها باشد که این امر در بلند مدت می‌تواند منجر به حمله قلبی، سکته مغزی و نارسایی قلبی شود.

محققان دانشکده نیویورک در مطالعه جدید خود اعلام کردند: رژیم غذایی ناسالم می‌تواند عامل مهمی در تنگ شدن شریان‌ها باشد که این امر در بلند مدت می‌تواند منجر به سکته مغزی و نارسایی قلبی شود.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و خبری روستا،محققان دانشکده آیکان نیویورک در مطالعه‌ای پنج الگوی رژیم غذایی را ارزیابی کردند. آن‌ها دریافتند افرادی که اکثر اوقات رژیم غذایی گیاهی مصرف می‌کنند در طول چهار سال مطالعه، ۴۲ درصد کمتر در معرض ابتلا به نارسایی قلب قرار داشتند.

دکتر کیلا لارا، سرپرست تیم تحقیق، در این‌باره می گوید: «پیروی از رژیم غذایی عمدتاً حاوی گیاهان برگ‌د‌ار سبز، میوه، حبوبات، غلات کامل و ماهی و محدود کردن مصرف گوشت‌های فرآوری شده، چربی‌های اشباع، چربی‌های ترانس، کربوهیدرات‌های تصفیه شده و غذاهای سرشار از قندهای افزودنی یک سبک غذایی سالم محسوب شده و به‌خصوص به پیشگیری از نارسایی قلبی کمک می‌کند.»

در نارسایی قلبی، آن قادر به پمپاژ خون کافی برای حفظ حجم کار خود نیست.

این مطالعه شامل بیش از ۱۵,۵۰۰ فرد بزرگسال آمریکایی ۴۵ سال به بالا بود که مبتلا به بیماری قلبی یا نارسای قلبی نبودند.

 

 

*** نارسایی قلبی چیست؟

 

نارسایی قلب یعنی قلب انسان یا هر موجودی خوب انجام وظیفه نمی‌کند، قدرت انقباضی‌اش کم می‌شود و نمی‌تواند خون را از قسمت‌های مختلف بدن دریافت کند و بعد از تبادل اکسیژن، دوباره آن را به همه جا پمپ کند.

قلبی که مثل یک تلمبه در سینه ما می‌تپد، دو بخش دارد: قلب راست و قلب چپ.

شایع‌ترین نارسایی قلبی، مختص قلب چپ است. حتی نارسایی‌های قلب راست، از قلب چپ منشا می‌گیرند.

 

 

 

*** نشانه‌های نارسایی قلبی در فرد چیست؟

 

اگر صدای قلب بیماری که دچار نارسایی است را با گوشی پزشکی، گوش بدهیم صدای اضافی می‌شنویم و آن توان واقعی برای انجام وظیفه را ندارد. فرد بیمار بی‌اشتها، بی‌خواب و ناتوان است.
اگر نارسایی شدید باشد، حتی بیمار قادر به راه رفتن و انجام کارهای ساده روزمره نیست.
نارسایی بطن راست معمولا به دنبال نارسا شدن قلبی چپ اتفاق می‌افتد و به دنبال آن، رگ‌های گردنی بیمار برجسته می‌شوند، کبد بزرگ شده و شکم ممکن است آب بیاورد و یا پاها متورم شود.

رژیم غذایی گیاهی در مقابل رژیم‌های غذایی فست فودی (گوشت قرمز، پاستا، سیب زمینی سرخ کرده و غذاهای سریع پز)، رژیم‌های شیرین (دسر، نان، غذاهای صبحانه ای شیرین، شکلات، آب نبات)؛ رژیم‌های جنوبی (تخم مرغ، غذای سرخ شده، گوشت ها، گوشت فرآوری شده، نوشیدنی های شیرین)؛ و عادات شدید به مصرف الکل و سالاد (سس سالاد، سبزیجات برگدار، گوجه فرنگی، شراب، کره، مشروبات الکلی) در نظر گرفته شده و مقایسه شدند.

نتایج نشان داد چهار رژیم غذایی دیگر با کاهش نارسایی قلبی همراه نبودند.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و خبری روستا،تحقیقات قبلی نشان داده است که رژیم غذایی می‌تواند عامل مهمی در تنگ شدن شریان‌ها باشد که می‌تواند منجر به حمله قلبی، نارسایی آن و سکته مغزی  شود.

 

 

انتهای پیام///

منبع
مهر
ارسال دیدگاه